... maakt shoppen nóg leuker

PrachtStad ... maakt shoppen nóg leuker!

PrachtStad is hét startpunt voor kortingscoupons of kortingsvouchers in uw eigen PrachtStad. Winkels bij u in de buurt kunnen op ieder moment nieuwe kortingscoupons of vouchers uitgeven. Als consument profiteert u daar direct van!

De eenvoud van PrachtStad

Bij PrachtStad registreert u zich met uw emailadres en postcode, op deze manier kan PrachtStad u informeren over kortingen bij u in de buurt, kunt u kortingscoupons en vouchers claimen en vanuit uw eigen pagina gebruiken. De kortingscoupongs en vouchers kunt u vervolgens gebruiken bij de aanschaf van produkten of diensten. En het mooiste is nog: PrachtStad is voor u als consument volledig GRATIS!

PrachtStad voor ondernemers

Als ondernemer is het momenteel lastig het hoofd boven water te houden. Omzetten vallen tegen en klanten houden de hand op de knip. De mogelijkheden om te investeren of effectieve marketing te bedrijven zijn er niet of nauwelijks. Kortom: Het tij zit tegen!

PrachtStad keert het tij!

PrachtStad geeft ondernemers het gereedschap in handen om niet alleen huidige klanten te bereiken, maar vooral nieuwe klanten te verwelkomen. PrachtStad geeft ú de mogelijkheid om acties en promoties te initiëren wanneer u dat wilt.

U bent niet langer afhankelijk van dtp-organisaties, drukkerijen, verzendorganisaties....en de ‘nee’ stickers bij consumenten op de brievenbus. Wanneer u een actie of promotie wilt starten, kunt u deze starten, zolang u wilt en zoveel u wilt. Maar nog veel belangrijker: u bereikt daadwerkelijk geïnteresseerden!
 
PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap