... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

1619 Eten en Drinken in Andijk

 • Googlemap

  1619 Eten en Drinken

 • logo 1619 Eten en Drinken
 • Een eigentijds eet- en drinkgelegenheid in de Jachthaven van Andijk. Wij bevinden ons op een prachtige locatie met  het mooiste uitzicht en een onvergetelijke zonsondergang! Wij zijn een jong bedrijf met een gedreven, gemotiveerd team waarbij enthousiasme, professionaliteit en gastvrijheid samen nummer 1 zijn.

   

  1619 bestaat uit een restaurant, een lounge en een (verwarmd) terras aan het Ijsselmeer. Het restaurant heeft een moderne, frisse en sfeervolle uitstraling, ideaal voor een heerlijk avondje uit. In onze lounge kunt u perfect relaxen en dat geldt natuurlijk ook voor ons zonnige terras. 

   

  Eten waar je blij van wordt! Dat is ons motto in de keuken! Eerlijke producten, mooie smaken en structuren, herkenbaar en fraai! Onze keuken is zonnig met als basis mediterrane ingrediënten... maar wij maken ook graag een knipoog naar het verre oosten. Onze menukaart wisselt om de 5 weken zodat we altijd met de seizoenen mee kunnen en we u kunnen blijven verrassen. U stelt bij ons zelf uw 3- of 4-gangen menu samen voor 31.50 of 36.50. Naast onze gerechten bieden we een open wijnkaart, en dat betekent dat alle wijnen per glas! Kies een glas die bij u past!

   

  Voor de kinderen hebben wij uiteraard een passend menu. Van verse pasta tot huisgemaakte hamburger en mini-pizza! U heeft vanuit het restaurant zicht op de kleurrijke speeltuin.

   

  Naast luncht, lounge, terras en diner kunt u bij ons ook prima terecht voor bijvoorbeeld een high-tea, een verjaardag, een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Wij maken van elke gelegenheid een unieke gelegeheid die bij u past. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen en we kunnen natuurlijk ook een persoonlijke afspraak maken. 

   

  Wij ontmoeten u graag!

   

  Groet, 
  Team 1619


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 12:00
  Donderdag 12:00
  Vrijdag 12:00
  Zaterdag 12:00
  Zondag 12:00

PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap