... maakt shoppen nóg leuker

Wonen & Interieur

Het SlaapHuys in Hoorn NH

 • Googlemap

  Het SlaapHuys

 • logo Het SlaapHuys
 • Het SlaapHuys is een actief bedrijf met een flexibele instelling en een persoonlijke benadering. De bedden- en linnenspeciaalzaak wordt gerund door Ramon Braas. Zijn aanpak is anders! Service, naar de klant luisteren en een perfecte prijs kwaliteit verhouding staan hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat dit door de consument na ruim 90 beoordelingen wordt gewaardeerd met een9,2. Zie onze beoordelingen onderaan deze pagina.

  Een aanpak die zich uit in zorg, aandacht en tijd voor iedere klant om zo het gewenste resultaat te behalen. De testruimte geeft de klant de mogelijkheid om de diverse soorten matrassen te testen. Ook kan Ramon de klant doormiddel van de testmatrassen de verschillen uitleggen van de opbouw van een matras en de gebruikte materialen.

  De leveranciers waar wij mee werken leveren hoogwaardige, maar wél betaalbare kwaliteit. Geen acties zoals; 2 halen 1 betalen of ineens € 1000,- euro van de prijs afhalen. Wij werken gewoon met een uitstekende prijs/ kwaliteits verhouding en leveren daar ook nog eens veel extra service bij. U krijgt dan ook 5 tot 10 jaar fabrieks garantie en 90 dagen omruil garantie.

  Naast onze slaapafdeling hebben wij ook een bed- en badlinnen afdeling met merk artikelen zoals Vandyck, Bonnabenelux, Domellin, Yellow, AaBe en Citta Design.

  Overtrekken, lakens, dekens, kussens, dekbedden enz. Alles is op voorraad in 7 kleuren. Zit uw kleur of maat er per ongeluk niet tussen, dan hebben wij deze binnen 48 uur voor u in huis.

  Wist u dat u onze kussens altijd vrijblijvend thuis mag testen?

  Ik nodig u van harte uit in mijn winkel om u een goed en vertrouwd advies te geven.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 10:00 17:30
  Dinsdag 10:00 17:30
  Woensdag 10:00 17:30
  Donderdag 10:00 17:30
  Vrijdag 10:00 17:30
  Zaterdag 10:00 16:30
  Zondag gesloten

  Maandag en dinsdag op afspraak

PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap