... maakt shoppen nóg leuker

Tearoom & Koffiebar

De Keuken van Tante Cornelia in Hoorn NH

 • Googlemap

  De Keuken van Tante Cornelia

 • De keuken van Tante Cornelia is een plek van warmte, geuren en gezelligheid. Een plek waar de beslagkom altijd gevuld is, waar de oven altijd aan staat en waar pannen op het fornuis staan te pruttelen. Vol liefde bereidt ze hier haar taarten, cakes en andere heerlijkheden voor.

  Eieren worden geklutst, het meel wordt gezeefd en de vormen worden gevuld. De oven bromt vriendelijk en voor Tante breekt het moment van wachten aan. Maar dat wachten is het zeker waard, weet Tante. De keuken vult zich met heerlijke geuren zodra de ovendeur weer open mag en er ontstaat een wereld van goudgele cakes, smeuïge taarten en romige crèmes. Weet wel…….voor Tante geen poespas en tierelantijntjes maar rustiek en (h)eerlijk.

  En dan breekt Tantes favoriete moment aan. Ze zoekt haar mooiste kop en schotels bijeen, vult de etagères en schalen en gaat op weg naar haar gasten. Want dat is wat Tante het allerliefste doet……. De tafel mooi opdekken, al het lekkers uitstallen, een geurig kopje thee schenken en zorgen dat haar gasten een zorgeloze en gezellige tijd hebben.

  Een Tea is een perfecte manier om even het drukke leven achter u te laten. Om samen te zijn met uw geliefde, uw familie of vrienden. En natuurlijk is een Tea ook een hele leuke manier om uw personeel te verrassen. Genieten van een perfect kopje thee, verse sandwiches, carrotcake en homemade scones. Een moment van ontspanning, een moment om weer eens bij te praten, een moment om iets te vieren of gewoon zomaar.


 • Facebook

  Facebook

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap