... maakt shoppen nóg leuker

Café

Café De Klinker in Hoorn NH

 • Googlemap

  Café De Klinker

 • logo Café De Klinker
 • De Klinker ligt in het hartje van Hoorn aan het mooie plen, ' De Rode Steen'. Van oorsprong was het gebouw een automaterialenwinkel maar het is in de oude dagen verbouwd tot café ' De Rode Steen'. Eigenaar Klaas Poeze is in 19.. een gezellig eetcafébegonnen, genaamd  'De Klinker'. 

  'De Klinker' is een mooi bruin café met een gemoedelijke , huiselijke sfeer dat ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. U kunt genieten van een heerlijke cappuccino met een stukje zelfgemaakte appeltaart, een lekker wijntje met een kaasplankje of gewoon een lekker biertje. 
  Daarnaast kan ook worden genoten van al het lekkers wat in de keuken wordt gemaakt. Een lunch, zelfgemaakte soep, daghap, vegetarische hapjes, een lekker stuk vlees of gewoon een warme snack bij de borrel, het is allemaal mogelijk.

   

  In de zomermaanden is Café 'De Klinker' in de ochtend geopend en kunt u al van de eerste zonnestralen genieten op ons mooie terras. Het terras ligt tegenover het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen.
   

  Café 'De Klinker' is van dinsdag tot en met zondag geopend, met een gemêleerd gasten kring in alle leeftijden. Kom en proef de sfeer op elk moment van de dag.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 16:00 02:00
  Donderdag 16:00 02:00
  Vrijdag 16:00 04:00
  Zaterdag 12:00 04:00
  Zondag 12:00 02:00

PrachtStad © 2022 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap