... maakt shoppen nóg leuker

Woninginrichting

Silhouet & La Locanda - Interieur in Heiloo

Interieur Styling en Design

 • Googlemap

  Silhouet & La Locanda - Interieur

 • logo Silhouet & La Locanda - Interieur
 • Silhouet en La Locanda binnenhuisarchitectuur in Heiloo behoeft eigenlijk geen nadere introductie. In de wijde omgeving heeft de interieurzaak in meer dan 25 jaar een betrouwbare naam opgebouwd door het leveren van kwaliteit, pure klasse en uitstekende service. Bij de binnenhuisarchitecten van Silhouet is wonen synoniem aan een optimale beleving van de ruimte. In de showroom van Silhouet en La Locanda zijn de toonaangevende merken in interieurstyling vertegenwoordigd. Een droominterieur uit de bekende woonbladen wordt werkelijkheid met merken uit het topsegment als Bench, Brand van Egmond, Chivasso, Dedar, Danca, Viebieffe, Sahco Hesslein ,Zimmer Rohde en vele andere.

  Styling tot in de details en het creëren van nieuwe woonideeën in een sfeer die persoonlijkheid ademt door vakkundig interieurstyling-, licht- en kleuradvies. Silhouet en La Locanda verkent de grenzen van beschikbare ruimte. En dat juist is waarin Silhouet zich durft te onderscheiden. De beleving van de vernieuwde showroom annex 
  restaurantvan Silhouet & La Locanda is een uniek en prikkelende ervaring. Woonideeën en culinair genieten ontmoeten elkaar op een manier die gewaagd en grensverleggend genoemd mag worden.

   

  Dat is Silhouet en La Locanda ten voeten uit.

  Kom en beleef het zelf!


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag 10:00 18:00
  Woensdag 10:00 18:00
  Donderdag 10:00 18:00
  Vrijdag 10:00 18:00
  Zaterdag 10:00 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2022 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap