... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Hasekura Heerhugowaard in Heerhugowaard

 • Googlemap

  Hasekura Heerhugowaard

 • logo Hasekura Heerhugowaard
 • Het ruim opgezette restaurant biedt verschillende eetervaringen. Zo kunt u genieten van Sushi’s en Japanse Teppanyaki menu’s in onze Sushi gedeelte, heerlijk zittend aan het raam, genietend van het uitzicht. Maar om het spannender te maken, kunt U ook plaatsnemen aan één van de Teppanyaki-platen, waar u “Live” kunt meemaken, hoe een van onze chef-koks uw gerechten bereidt.

  Bij mooi weer kan er uiteraard gegeten worden op het terras, met een mooi uitzicht over het water, genietend van de zonsondergang. “Hasekura” is voor iedereen die van heerlijk Japans eten houdt. Voor gasten die nieuwsgierig zijn naar de Japanse kookkunst, zijn van harte uitgenodigd! Bij Hasekura kunt u na het dineren, ook plaats nemen in onze lounge-gedeelte voor een heerlijk Japans dessert of een lekker likeurtje.

  “Hasekura” kan ook lunches voorbereiden en cateren bij bedrijven door middel van reservering. Wij zullen naar uw wens een snelle tot wel een uitgebreide lunch verzorgen.

  Bovendien heeft “Hasekura” een zeer uitgebreide drankenkaart met o.a. Japanse Sake en verschillende Japans bier met daarnaast nog een heerlijke wijnkaart met wijnen uit streken over de gehele wereld.

  Live Cooking, gezellig en lekker!


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag 15:00 23:00
  Woensdag 15:00 23:00
  Donderdag 15:00 23:00
  Vrijdag 15:00 23:00
  Zaterdag 15:00 23:00
  Zondag 15:00 23:00

  Op alle feestdagen gewoon open!

PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap