... maakt shoppen nóg leuker

Mode

Iene Miene Mud in Heerhugowaard

 • Googlemap

  Iene Miene Mud

 • logo Iene Miene Mud
 • Je komt ze niet vaak tegen. Unieke winkeltjes waar bijna iedereen wel een sieraad vindt dat bij hen past.
  Iene Miene Mud is zo'n uniek plekje, niet alléén door de diversiteit van de sierarden en andere accessoires. De aparte Frans/Italiaanse inrichting en de heerlijke muziek zorgen ervoor dat je je even in het buitenland waant. 
   

  Iene Miene Mud tm is opgericht in 1975, en is overgegaan van schoonmoeder op schoondochter. Door de 39 ervaring en het bezoeken van alle toonaangevende Fashion beurzen, weten we goed op de snel afwisselende trends in te spelen, en bieden we veel verschillende stijlen en vele bekende bijoux merken aan. Sinds eind 2012 zijn we ook Lampe Berger dealer geworden, en inmiddels in 2014 Premium Dealer zijn. 

  Grove glitters voor het galafeest, brutale oorbellen of t'shirts voor een avond stappen, een mooi sieraard voor de trouwdag of één voor iedere dag. Iene Miene Mud tm heeft voor elke gelegenheid en voor elke beurs het passende sieraad. Ook voor heren hebben we diverse stoere horloges en armbanden met bijpassende handschoenen.
  Wij geven persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer. De één kijkt graag zelf rond.... dat kan, de ander heeft behoefte aan persoonlijk advies....... ook dat kan, en al met al het bezichtigen is zeer zeker de moeite waard!
  En dit alles ook nog eens mooi verpakt voor een eventueel cadeau, of leuk voor jezelf. 


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 13:00 18:00
  Dinsdag 09:30 18:00
  Woensdag 09:30 18:00
  Donderdag 09:30 18:00
  Vrijdag 09:30 21:00
  Zaterdag 09:30 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2022 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap