... maakt shoppen nóg leuker

 • © PrachtStad

Wonen & Interieur

Koetsier Interieurdesign in Enkhuizen

 • Googlemap

  Koetsier Interieurdesign

 • logo Koetsier Interieurdesign
 • Dé SPECIALIST VOOR UW INTERIEUR

  Koetsier interieurdesign bv bestaat al 35 jaar en is een begrip in de regio, met een grote keuze in kwaliteitsmaterialen en vakkundige installatie door zeer ervaren medewerkers.

   

  Wij nemen voor u de zorg uit handen voor het realiseren van een compleet nieuw interieur of het restylen van een deel van) uw interieur. Wij werken in een klein team vaste medewerkers, waarbij u één aanspreekpunt heeft,  die het hele traject persoonlijk betrokken blijft bij uw opdracht. De korte communicatielijnen zorgen voor een duidelijke aanpak en snelle antwoorden of oplossingen.

   

  Het ontwerpen van uw interieur wordt als service uitgevoerd, wat voor u natuurlijk een directe kostenbesparing betekent.  Moet er bezuinigd worden? Wij denken met u mee, wij ontwerpen en realiseren een optimale inrichting voor u, binnen uw budget. Uw mensen en uw wensen staan daarbij centraal. 

   

  Wij verzorgen voor u het gehele traject: ontwerp, de presentatie, de installatie en de nazorg. De nazorg vinden wij ook heel belangrijk, hieraan wordt door ons dan ook veel aandacht besteed, zodat u kunt blijven genieten van uw nieuwe omgeving.


 • Facebook

  Facebook

PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap