... maakt shoppen nóg leuker

Wonen & Interieur

Carré Wonen & Slapen in Volendam

 • Googlemap

  Carré Wonen & Slapen

 • logo Carré Wonen & Slapen
 • Voor de geschiedenis van Carré gaan we terug naar het jaar 1962. Oprichter Jaap Molenaar liep destijds stage bij een meubelvertegenwoordiger, waarvan hij 3 verschillende stoelen kreeg. Hij zette ze in de kruidenierszaak van zijn moeder en verkocht ze nog dezelfde dag. Het begin van meubelzaak Carré was geboren...

   

  De verkoop van kruidenierswaren in combinatie met meubels liep al gauw mank. Via een oude schoenenfabriek en een winkelpand naast de supermarkt kon de interieurcollectie worden uitgebreid en ruimer worden bemeten. Tenslotte kreeg Jaap de kans een stuk grond te kopen, waarmee hij één grote en complete interieurzaak naar zijn eigen wensen in kon richten.
   

  Inmiddels is dat al weer 25 jaar het vertrouwde adres van Carré Wonen - Slapen - Keukens. Met de groei in huisvesting en collecties, groeide ook het aantal medewerkers uit tot een team van 40 enthousiaste vakspecialisten. Inmiddels staan we zo'n 50 jaar met onze wortels in de regio. We zijn een gezellige en sfeervolle interieurzaak waar je op je gemak 1001 woonideeën bewondert. Achter onze deur vind je alles om je woning van top tot teen aan te kleden. Dat doen we voor klanten kriskras door Nederland, met het zwaartepunt in de Randstad. Ook de komende halve eeuw zijn we vast van plan onze ervaring, deskundigheid, betrouwbaarheid en natuurlijk de mooiste wooncollecties onverminderd voort te zetten.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 13:00 18:00
  Dinsdag 09:30 18:00
  Woensdag 09:30 18:00
  Donderdag 09:30 20:30
  Vrijdag 09:30 18:00
  Zaterdag 09:30 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2024 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap