... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Bistro d'Ouwe Helling in Volendam

 • Googlemap

  Bistro d'Ouwe Helling

 • d'Ouwe helling is een zeer smaakvol ingericht restaurant waar u zich direct op uw gemakt zult voelen. Met een heerlijk verwarmd terras is het direct gelegen aan de oude haven van Volendam, op de plek waar vroeger Scheepswerf De Helling gelegen was.

  Bij een dergelijke ambiance hoort vanzelfsprekend een goede keuken. Onze koks bereiden onder leiding van Erwin Dompeling niet alleen de meest uitgebreide en bijzondere gerechten, maar richten zich ook op de wat meer eenvoudige maaltijd.

  Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze uitgebreide menukaart en kunnen u hierbij allerlei informatie geven over de samenstelling of eventuele combinatie van gerechten.

   

  Wilt u tijdens het eten graag een goed glas wijn of een ander drankje? u hebt de keuze uit een groot assortiment wijnen en of speciaalbieren, waarbij u zich uiteraard kunt alten adviseren door onze vakkundige medewerkers.

  Wat is er zo bijzonder aan d'Ouwe Helling?
  Niet alleen de locatie, maar met name de kwaliteit, service en een redelijke prijs staan op de eerste plaats.

  Alle gerechten worden door onze koks op eigen wijze bereid met daarbij een persoonlijk gevoel voor detail.

  Bent u ook nieuwsgierig geworden en wilt u de gezellige sfeer en onze smakelijke gerechten zelf eens komen proeven, dan bent u uiteraard van harte welkom. 


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 12:00
  Donderdag 12:00
  Vrijdag 12:00
  Zaterdag 11:00
  Zondag 11:00

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap