... maakt shoppen nóg leuker

Wonen & Interieur

De Bedden in Den Helder

 • Googlemap

  De Bedden

 • De Bedden is al sinds 1973 dé beddenspeciaalzaak van de noordkop.De winkel, gelegen aan de industrieweg op het Ravelijncenter in Den Helder, biedt u een grote verscheidenheid aan alles wat u in en om uw slaapkamer tegen kunt komen. De Bedden verkoopt bedden, bedbodems, matrassen, beddengoed en slaapkamermeubelen.


  Bent u geïnteresseerd in een nieuw slaapsysteem en wilt u een goed advies, dan bent u bij De Bedden aan het juiste adres. De jarenlange ervaring in het begeleiden van de aankoop van slaapsystemen hebben ertoe geleid dat de kans op een miskoop bij De Bedden zeer klein is.
  Ook aan nazorg en service wordt door De Bedden veel aandacht besteed.

  De beddenspeciaalzaak focust zich daarbij op de topmerken Auping, Tempur, Ubica en Eastborn, maar ook voor een voordelig en goed bed kunt u bij De Bedden terecht.
  De Bedden beperkt zich niet met leveren van bedden tot den Helder , door ons 40 jarige bestaan weten mensen uit de hele kop van Noord Holland ons te vinden. Zo zijn wij ook de beddenspeciaalzaak voor bijvoorbeeld Wieringen,Den Oever, Oudesluis, Wieringerwaard, Middenmeer, Anna Paulowna, Schagerbrug, Schagen, Sintmaartensvlotbrug, Burgervlotbrug, Warmenhuizen, Lutjewinkel, Tuitjehorn, Zijdewind, Balgzand, Callantsoog, Petten, Stroe, Julianadorp, westerland, Breezand, Wieringerwerf, Hippolythushoef en Moerbeek.

  Kortom “Voor beter slapen moet u bij De Bedden zijn“  


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag 09:00 17:30
  Woensdag 09:00 17:30
  Donderdag 09:00 17:30
  Vrijdag 09:00 17:30
  Zaterdag 09:00 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2022 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap