... maakt shoppen nóg leuker

Vers & In huis

De Natuurwinkel in Castricum

 • Googlemap

  De Natuurwinkel

 • Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en jou te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

  Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament
  Een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Daarom delen wij onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch(-dynamisch) en duurzaam leven graag met jou. Met gezonde, mooie, lekkere en eerlijke producten. Uit het seizoen, zoveel mogelijk van dichtbij en altijd met zorg en aandacht geteeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Stuk voor stuk producten met bijzondere verhalen die we graag met je delen. Wil jij onze verhalen horen? Volg ons dan ook op twitter.com/vdnatuur en facebook.com/vdnatuur.

  Maar wij gaan verder
  Omdat we geloven in een gezonde aarde vinden we dat we daar ook goed voor moeten zorgen. Dit betekent dat we daar, waar mogelijk kiezen voor een duurzaam en klimaatneutraal winkelbeleid. Zo besteden we extra aandacht aan ons energieverbruik, rijden de vrachtwagens die ons bevoorraden op schone brandstof en maken we uitsluitend gebruik van 100% gerecycled papier voor ons drukwerk.

  De natuur is de basis voor ons assortiment en onze winkels
  Voor de beste en lekkerste producten, maar ook voor een prettige en duurzame winkelomgeving. Bovendien is de natuur onze inspiratiebron, de leidraad voor de manier waarop we leven. Wij geloven dat als we samen zorgen voor een gezonde natuur, we daar het beste, mooiste en lekkerste voor terug krijgen. Doe jij met ons mee?

  Welkom bij Natuurwinkel! Wij zijn v/d Natuur … Jij ook?

   


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 10:00 18:00
  Dinsdag 08:30 18:00
  Woensdag 08:30 18:00
  Donderdag 08:30 18:00
  Vrijdag 08:30 18:00
  Zaterdag 08:30 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap