... maakt shoppen nóg leuker

Vakantie & Cultuur

Agro-Camping Ormsby Field in Castricum

 • Googlemap

  Agro-Camping Ormsby Field

 • logo Agro-Camping Ormsby Field
 • De camping ligt naast het duinreservaat met grens polderlandschap. Wij bieden u 30 ruime plaatsen met uitzicht op het Krengenbosch en de polder. De camping ligt op 5 minuten fietsen van het oude centrum en het station. Een dagje naar Haarlem of Amsterdam bent u binnen 20 minuten met de trein.

  In het duinreservaat zijn prachtige fiets- en wandelroutes, en vanaf de camping kunt u de pontjesroute fietsen. Ook kunnen u en uw kinderen achter de schermen van de boerderij kijken en een handje meehelpen met bijvoorbeeld de kalveren voeren.

  Castricum is ontstaan onder invloed van de zee. Bewoning werd afgewisseld door langdurig gebruik voor akkerbouw en weidegrond. Pas in de 20e eeuw kregen Castricum en Bakkum een definitieve woonbestemming. Het gebied kent een gevariëerd landschap, dat veel te bieden heeft voor fietsers en wandelaars, maar ook de zonaanbidders en watersporters ontbreekt het aan niets.

  Vlakbij het dorp ligt het rustige strand van Castricum-Bakkum naast het bosrijke Noordhollandse Duinreservaat. In het duingebied ligt het bezoekerscentrum 'De Hoep'. Het centrum van Castricum heeft goede voorzieningen, waaronder restaurant, winkelcentra en sportmogelijkheden. 


 • Facebook

  Facebook

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap