... maakt shoppen nóg leuker

Fotowinkel

Combi Loek Anderson in Castricum

 • Googlemap

  Combi Loek Anderson

 • Winkelformule

  Combi is het adres voor alles op het gebied van foto- en videoapparatuur. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in een van onze speciaalzaken. Of het nu gaat om een extra dik fotoalbum, een luxe fotolijst, perfecte afdrukken of de nieuwste foto- en videoapparatuur, Combi heeft het allemaal.

  Van advies tot accessoires

  Wie meer uit zijn foto- of videocamera wil halen zit goed bij Combi! U kunt er terecht voor het beste advies, de nieuwste modellen en allerlei accessoires om het fotograferen en filmen nog leuker te maken. Kom maar naar de winkel en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden.

  Het laatste nieuws

  Op onze internetsite vindt u voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot fotografie en video. Ook kunt u hier terecht voor aanbiedingen, ons complete assortiment en tal van andere foto- en video-onderwerpen. Voor het echte zien van wat Combi te bieden heeft heten we u graag welkom in de winkel.

  De organisatie erachter

  Combi ondersteunt haar aangesloten ondernemers om het kwaliteits- en serviceniveau op het vereiste hoge peil te houden. Combi is onderdeel van United Retail B.V., een meerformule organisatie van zelfstandige ondernemers in de electro en fotoretail branche. Als u meer over United Retail wilt weten, surf dan naar www.retail.nl.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag 09:00 18:00
  Woensdag 09:00 18:00
  Donderdag 09:00 20:00
  Vrijdag 09:00 18:00
  Zaterdag 09:00 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap