... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Fabels Eten & Drinken in Bergen NH

 • Googlemap

  Fabels Eten & Drinken

 • logo Fabels Eten & Drinken
 • Ons restaurant is een gezellige, altijd drukke ontmoetingsplaats voor iedereen, zeven dagen in de week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
  Midden in het pittoreske Bergen bevindt zich tegenover de oude ruinekerk restaurant Fabel's.

   

  Fabels staat voor Food And Beverage & Lovely Service.


  Fabels heeft een grote bar waar ook gegeten kan worden en een ruime serre met zicht op een achtertuin. In de tuin en in het restaurant hangt onze eigen kunst of een tijdelijke expositie. Ook is er een ruim verwarmd voorterras. Een echte eye-catcher is de grote leestafel die je uitnodigt voor het lezen van een krantje of een tijdschrift. Allicht onder het genot van een machiato met hazelnootkrokantje, of één van de vele specialiteiten.
   

  Fabels heeft een onvervalste brasseriekaart met een grote diversiteit in gerechten. Van heerlijke Teri-yaki spiesjes, Carpaccio van ossenhaas, een Salade fabels's deleuxe met eendenleverkrullen, Thaise gai pad medh tot de Spaghetti gamba's a la minute met veel knoflook en spaanse pepers. En als dessert de heeerlijke eigengemaakte Zwitserse schuimbrokken met karamelsaus.
  Ook aan de Fabels kids is gedacht. Zowel overdag als 's avonds is er veel keuze voor de kleintjes; van een heerlijke kindercappuccino met verrassing tot een Mac Fabel's junior hamburger en een raketje toe. In het restaurant staan kleurboekjes en spelletjes.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 09:30 01:30
  Dinsdag 09:30 01:30
  Woensdag 09:30 01:30
  Donderdag 09:30 01:30
  Vrijdag 09:30 01:30
  Zaterdag 09:30 01:30
  Zondag 09:30 01:30

  De keuken is geopend van 10.30 tot 22.30 uur.

PrachtStad © 2021 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap