... maakt shoppen nóg leuker

Wonen & Interieur

De Slaapzaak in Alkmaar

 • Googlemap

  De Slaapzaak

 • De Slaapzaak is reeds voor meer dan 20 jaar een gevestigde naam in Alkmaar en omstreken.

  Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van alles wat met goed slapen te maken heeft De Slaapzaak een brede collectie met slaapmeubelen. Of het nu gaat om een starters boxspringset of ledikant tot een premium hoogwaardige slaapcombinatie bij De Slaapzaak zult u zeker kunnen slagen voor een gepaste slaap combinatie geheel naar uw wens.

  Tevens bieden wij de mogelijkheid om een bepaalde selectie matrassen eerst te kunnen uittesten voordat u tot aanschaf hoeft over te gaan. En bevalt uw matras na aankoop met een gepaste periode van uitproberen toch nog niet dan bestaat de mogelijkheid tot het omruilen hiervan (vraag naar de voorwaarden in de winkel).

  Ook op het gebied van aankleding van uw slaapkamer zoals bedtextiel in de breedste betekenis kunt u bij De Slaapzaak keuze maken uit een ruim aanbod.   

  De Slaapzaak is aangesloten bij de CBW organisatie zodat u er altijd van verzekerd bent dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft. Welke onder toezicht staat van een onafhankelijke partij.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 13:00 17:30
  Dinsdag 09:30 17:30
  Woensdag 09:30 17:30
  Donderdag 09:30 21:00
  Vrijdag 09:30 17:30
  Zaterdag 09:30 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap