... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Restaurant Tapas & Co in Alkmaar

 • Googlemap

  Restaurant Tapas & Co

 • TAPAS&CO is een veelzijdig restaurant waar u zich tegoed kunt doen aan heerlijke Spaanse tapas. U kunt bij ons onbeperkt tapas eten voor €19,50 p.p. (vrijdag & zaterdag €21,50 p.p.) Ook hebben wij steeds wisselende en verrassende tapas buiten de kaart om! Kortom, u zult genieten!

  En wilt u iets anders dan tapas? Geen probleem, u kunt kiezen uit verschillende overheerlijke hoofdgerechten waaronder o.a. onze beroemde spareribs om je vingers bij af te likken. Of u alleen, met z'n tweeën of met een hele groep komt, uw bezoek aan het restaurant zal een echt avondje uit zijn.


  De rustgevende Spaanse gitaarmuziek en de huiselijkheid dragen bij aan een warmbloedige sfeer. Ons gastvrije en enthousiaste team van bediening, koks en gastheer, die garant staan voor een gezellige avond, begroeten u graag dagelijks vanaf 17.00 uur in ons restaurant, (reserveren is gewenst) gelegen midden in het hart van de prachtige oude stadskern van Alkmaar op nog geen 70 meter van het beroemde Waagplein en de winkelstraten.

  Tot ziens bij TAPAS&CO


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 17:00
  Dinsdag 17:00
  Woensdag 17:00
  Donderdag 17:00
  Vrijdag 17:00
  Zaterdag 17:00
  Zondag 17:00

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap