... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Il Colosseo in Alkmaar

Ristorante - Trattoria - Catering

 • Googlemap

  Il Colosseo

 • Puur en natuurlijk, de verse gerechten van Il Colosseo

  Il Colosseo serveert gerechten die bereid zijn met verse ingrediënten. Groente, kruiden, vlees en vis zijn van hoge kwaliteit. De smaak is puur en natuurlijk, de kracht van onze keuken. Producten die niet in Nederland te krijgen zijn, worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Zoals dessertkazen en speciale wijnen.

  De smaak van het seizoen

  Sommige producten zijn seizoensgebonden en staan dus tijdelijk op de kaart. Wat dacht u van een pasta met asperges of huisgemaakte pompoensoep? Vraag ernaar, de kok informeert u graag.

  Pure pasta

  Een goede pasta komt niet uit een pakje. Il Colosseo maakt op ambachtelijke wijze alle pasta’s zelf. Tagliatelle, spaghetti en ravioli, naturel, met basilicum of zongedroogde tomaten.

  Limoncello ai Il Colosseo

  Van oudsher is elke Siciliaan gek op Limoncello. Salvatore maakt deze citroenlikeur zelf op basis van een geheim familierecept. Nieuwsgierig? Vraag ernaar als u bij ons komt eten.

  De Italiaanse paplepel

  De Italiaanse Salvatore is afkomstig uit het Zuid-Italiaanse Sicilië en is opgegroeid met de unieke smaak van de Italiaanse keuken. Zijn ouders en ook andere familieleden hebben diverse restaurants gehad in Italië en Nederland. Zelf heeft hij in verschillende pizzeria’s en specialiteitenrestaurants ervaring opgedaan. De traditionele keuken van Sicilië kent voor hem geen geheimen en dát proeft u. De bekende pizza staat bij Il Colosseo niet op de kaart; Bij Il Colosseo kiezen wij voor het serveren van uitsluitend Italiaanse specialiteiten.

  Siobhan heeft veel ervaring opgedaan in de horeca en zij heeft een opleiding Hoger Hotelmanagement gevolgd.

  Samen vormen Salvatore en Siobhan "Il Colosseo" en doen hun uiterste best het u naar wens te maken en u een gezellige en heerlijke Italiaanse avond te bezorgen!

 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 12:00 22:00
  Donderdag 12:00 22:00
  Vrijdag 12:00 22:00
  Zaterdag 12:00 22:00
  Zondag 13:00 22:00

  De keuken is geopend tot 21:30 uur

 • Video

  Video

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap