... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Grand Café De Kleine Waarheid in Alkmaar

 • Googlemap

  Grand Café De Kleine Waarheid

 • logo Grand Café De Kleine Waarheid
 • deco-right

  Bij Grand Café De Kleine Waarheid kunt u in een ongedwongen huiselijke sfeer, genieten van de meest heerlijke gerechten. Wij serveren een eenvoudige maaltijd tot een compleet vijf gangen diner. Of u nu alleen komt of met een grote groep, wij zorgen ervoor dat u een fantastische avond heeft.

  Onze kracht ligt vooral in de jarenlange ervaring met vlees. Ons familiebedrijf is van oudsher horecavleesleverancier. Dit vindt u terug in de kwaliteit van onze vleesgerechten.

  Daarnaast hebben wij een passie voor vergeten Hollandse gerechten en groenten, deze zijn uiteraard op de kaart en als wisselend menu terug te vinden.

  Buiten onze a la carte kaart serveren wij op ma,din,woe en donderdag onbeperkte proeverijen van meer dan 30 lekkernijen. U kunt dan 3uur lang onbeperkt genieten vanaf  €17,50 per persoon. Bekijk onze menu keuzes onder het kopje: “menu”

  U bent van harte welkom in ons gezellige restaurant. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 17:00 en de keuken is geopend tot 22.00 uur. Daarna bent u natuurlijk nog van harte welkom om gezellig aan de bar een drankje te drinken!

  “Eet wat gaar is,
  drink wat klaar is,
  en spreek wat waar is.”
  Dat is de Kleine Waarheid !

   

   


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 17:00
  Dinsdag 17:00
  Woensdag 17:00
  Donderdag 17:00
  Vrijdag 17:00
  Zaterdag 17:00
  Zondag 17:00

  De keuken is geopend tot 22.00 uur.

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap