... maakt shoppen nóg leuker

Restaurant

Chada Thai in Alkmaar

 • Googlemap

  Chada Thai

 • logo Chada Thai
 • Heerlijk Thais eten in Alkmaar
  Bij Chada Thai kunt u de veelzijdige Thaise keuken ervaren, met pure gerechten uit alle streken. Onze gastvriendelijke bediening adviseert u graag over de heerlijke maaltijden, of u nu van mild of pittig houdt. Thaise wijnen en bier vullen de uitgebreide menukaart perfect aan. Geniet aan tafel van de oosterse atmosfeer, of kies voor ontspannen dineren in de Thaise zithoek. Chada Thai geeft u een Thaise beleving in Alkmaar.

  Al twintig jaar een begrip
  Chada Thai brengt al bijna twintig jaar een stukje Thailand naar Alkmaar. Onze eerlijke gerechten zijn een feest voor de zintuigen. Het interieur ademt sfeer met authentieke Thaise elementen. Het Thais restaurant is dan ook een begrip in de regio sinds 1993.


  Een mix van oud en nieuw
  Met een geschiedenis in Alkmaar is Chada Thai een combinatie van oud en nieuw. Tegenwoordig wordt het restaurant met enthousiasme en passie gerund door de familie Yogarasa. De keuken en bediening zijn daarentegen nauwelijks veranderd. En het zijn nog altijd dezelfde Thaise koks die de typische Chada Thai-gerechten zorgvuldig bereiden.

  Accreditaties
  Wij zijn aangesloten bij de Thai Restaurant Association, een organisatie die zich richt op authentiek Thais eten. Daarnaast is Chada Thai door de Thaise overheid onderscheiden met de Thai Select Award. 

   


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 12:00
  Dinsdag 12:00
  Woensdag 12:00
  Donderdag 12:00
  Vrijdag 12:00
  Zaterdag 12:00
  Zondag 17:00

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap