... maakt shoppen nóg leuker

Parfumerie

Mooi Parfumerie in Alkmaar

 • Googlemap

  Mooi Parfumerie

 • logo Mooi Parfumerie
 • MOOI PARFUMERIE
  Begin 2007 openden de eerste vijf vestigingen van het nieuwe franchise parfumerieconcept Mooi. Inmiddels zijn er 46 winkels, waaronder een eigen winkel op het NS station Leiden. 

  Mooi is een nieuwe, moderne franchiseketen in de parfumeriebranche, die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. "Iedereen is immers Mooi".
  Mooi Parfumerie is gespecialiseerd in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste merken op dit gebied,  zoals Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley, Biotherm, YSL en Lancôme. Daarnaast heeft Mooi de merken Rituals en OPI.

  EEN MOOI CONCEPT
  Een vernieuwend parfumerieconcept neerzetten met als missie: iedereen helpen nog mooier te maken. We hebben ons de vraag gesteld: Wat wil de klant als het gaat om een parfumeriezaak en het aanbod aan persoonlijke verzorging? Gelukkig blijkt dat iedereen wil stralen, Mooi wil zijn. Luxe is immers niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen!

  MOOI BEAUTYSCHOOL
  Daarom organiseren we elke week in de winkel speciale workshops, de Beautyschool. Iedereen kan meedoen. Tijdens deze speciale workshops leer je alles over je eigen huidtype en wat jouw optimale verzorging is voor overdag en voor 's nachts. Of laten we je zien hoe je jouw make-up het mooiste kunt aanbrengen en welke kleuren het beste bij je passen. Je gaat ook zelf met de producten aan de slag onder begeleiding van vakkundige Beautyspecialisten. 


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 13:00 18:00
  Dinsdag 10:00 18:00
  Woensdag 10:00 18:00
  Donderdag 10:00 21:00
  Vrijdag 10:00 18:00
  Zaterdag 10:00 17:00
  Zondag gesloten

 • Product merken

  Merken & producten


 • Biotherm, Chanel, Clarins, Clinique, Dior, Estée Lauder, Givenchy parfum, KOH, Lancaster, Lancôme, OPI, Rituals, Riverdale, Thierry Mugler, Tweezerman, Yves Saint Laurent parfum
PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap