... maakt shoppen nóg leuker

Horeca

Alkmaarse Poort in Alkmaar

 • Googlemap

  Alkmaarse Poort

 • logo Alkmaarse Poort

 • Al sinds 1989 Springplank van de Schermer naar Alkmaar en omgekeerd. Omringd door oude polders en eens historische plekken zoals een 'overhaal'. een plek waar, voor het jaar 1930, scheepjes met een platte bodem (ook wel vletten genoemd) op een lorrie van het ene water naar het andere werden overgehaald.

  Deze locatie biedt nu de gelegenheid voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Een bezoek aan dit gastvriendelijke restaurant, party- en zalencentrum is dan zeer op zijn plaats wanneer u kiest voor een centrale ligging waar ambiance en gastheerschap hoog in het vaandel staan.

  De Alkmaarse Poort kan het haar gasten op diverse manieren naar de zin maken, of het nu gaat om een heerlijke kop koffie, het houden van een cursus voor twintig deelnemers of het vieren van een uitbundig feest met honderden tegelijk

  Vanaf de autowegen is de Alkmaarse Poort zeer goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. Naast de goede bereikbaarheid is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

  Wij hopen dat wij u van onze gastvrijheid kunnen laten genieten en dat de informatie een goed inzicht geeft omtrent de vele mogelijkheden, welke de Alkmaarse Poort u kan bieden.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 10:00
  Dinsdag 10:00
  Woensdag 10:00
  Donderdag 10:00
  Vrijdag 10:00
  Zaterdag 10:00
  Zondag 10:00

  Onze keuken is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.30 uur. Bij reserveringen kunnen onze openingstijden vervroegd worden.

PrachtStad © 2021 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap