... maakt shoppen nóg leuker

Grand Café

Uit bij AZ in Alkmaar

 • Googlemap

  Uit bij AZ

 • logo Uit bij AZ
 • Bij het betreden van Alkmaar kunt u er haast niet omheen. Sinds de zomer van 2006 prijkt op deze unieke locatie het AFAS Stadion. Naast een prachtig voetbalstadion, waar AZ zijn thuiswedstrijden speelt, tevens een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen.

  Een Swingend bedrijfsfeest of een regiodag voor uw branche? Een vergadering in de bestuurskamer van AZ, een productpresentatie of congres? Feesten & partijen? Lunch & diner? Echt alles is mogelijk op deze unieke locatie! 

  In het hoofdgebouw van het AFAS Stadion zijn ruim opgezette horeca- en evenementruimtes. De horeca- en evenemententak van de voetbalclub heeft een multifunctioneel concept ontvouwd waarin de gehele handeling van uw evenement in eigen beheer is. Een goed ingespeeld team van gastvrije medewerkers nodigt u uit om uw interesse in voetbal te combineren met uw zakelijke bijeenkomsten. Het AFAS Stadion beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor kleine en grote groepen. U kunt door de unieke voetbalambiance uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.


 • Facebook

  Facebook

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap