... maakt shoppen nóg leuker

Fietswinkel

Theo Schilder Tweewielers Alkmaar in Alkmaar

 • Googlemap

  Theo Schilder Tweewielers Alkmaar

 • logo Theo Schilder Tweewielers Alkmaar
 • Theo Schilder is exclusief dealer van de beste fietsmerken. Een uitgebreide collectie aan elektrische fietsen van o.a. de merken: GiantKoga, FlyerGazelle en Sparta bieden u altijd een duwtje in de rug met wind mee en wind tegen. Met uitgebreid advies, service en nazorg van onze e-bike specialisten blijft u gegarandeerd 100% mobiel. Graag nodigen wij u uit voor een spannende en verrassende proefrit op een van onze E-bike modellen.

  De door Theo Schilder geselecteerde collectie van mountainbikes en racefietsen bestaat uit o.a. de merken: Giant en Koga. Ook is Theo Schilder voorzien van de nieuwste 29’er fietsen. De sportieve kwaliteiten van de fietsen en de vakkennis van zaken bij de mensen van Theo Schilder komen ook tot uiting door de ervaringen en de successen van het Theo Schilder MTB team. Vandaar de slagzinVAN BIKERS VOOR BIKERS.

  De zeer ruime keuze in stadsfietsen en kinderfiets, voor elke leeftijd, bestaat uit de beste merken die ons land rijk is: Koga, Gazelle, Giant, Sparta, Batavus, Electra en Loekie.

  Voor de sportieve fietser, recreatie- of vakantiefietser heeft Theo Schilder een goede selectie fietsen in huis van o.a. de merken: Koga, Giant en Gazelle.

  Met de Nationale Fietsverzekering van ENRA blijft u altijd 100 % mobiel. Tegen een bijzonder aantrekkelijke eenmalige verzekeringspremie bent u jarenlang verzekerd van fietsplezier. Ingeval van schade en/of diefstal kunt u volledig rekenen op de snelle afhandeling door Theo Schilder.

  Theo Schilder is regiodealer van o.a. de scootermerken: Piaggio, Honda, Peugeot, Kymco en  Vespa. De deskundige en ervaren monteurs zorgen behalve voor techniek ook voor het vervullen van persoonlijke wensen bij de aankoop van een nieuwe scooter. Elke scooter kan worden uitgevoerd met allerlei accessoires en extra’s. Ook unieke zadelbekleding, geheel naar wens en ‘special paint’ uitvoeringen worden tegen redelijke kosten bij  gespecialiseerde toeleveringsbedrijven door Theo Schilder verzorgd. Kijk even op de fotoserie ‘specials’.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 08:00 18:00
  Dinsdag 08:00 18:00
  Woensdag 08:00 18:00
  Donderdag 08:00 21:00
  Vrijdag 08:00 18:00
  Zaterdag 09:00 17:00
  Zondag gesloten

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap