... maakt shoppen nóg leuker

Fietsen

Profile Hans de Boer 'De Fietsspecialist' in Alkmaar

 • Googlemap

  Profile Hans de Boer 'De Fietsspecialist'

 • logo Profile Hans de Boer 'De Fietsspecialist'

 • PROFILE 'DE FIETSSPECIALIST'... DAAR MAG JE MÉÉR VAN VERWACHTEN

  Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 150 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor jou die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit.

  Voor iedereen een fiets

  In onze ruime fietsencollectie vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat je eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

  Altijd de beste service

  Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Zo kun je een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, hebben we een landelijk dekkend netwerk reparatiepunten, krijg je een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig.

  Onze A-merken

  Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.


 • Facebook

  Facebook

 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Maandag 13:00 18:00
  Dinsdag 09:00 18:00
  Woensdag 09:00 18:00
  Donderdag 09:00 18:00
  Vrijdag 09:00 21:00
  Zaterdag 09:00 17:00
  Zondag gesloten

  Op koopzondagen geopend van 12.00 - 17.00 uur

PrachtStad © 2023 PrachtStad Adverteren Contact Sitemap